top of page
Korona antoi haasteita mentorointiin, valmennukseen ja koulutuksiin

Koronavirus valloittaa maailmaa ja siirsi mentoroinnit, valmennukset ja koulutukset toistaiseksi kokonaan ETÄ-ympäristöön.

4T-Consulting on maaliskuun toiselta viikolta lähtien hoitanut kaikki mentoroinnit Teamsin kautta ja muutamat puhelimella niiden asiakkaiden kanssa, kenellä ei ole mahdollisuutta Teamsin käyttöön. Kokemukset molemmin  puolin ovat olleet positiivisia ja keskustelut on saatu hyvin hoidettua.

MIF aloitti johtaja- ja esimieskoulutuksen 16.3.2020 ja aloituspäivän orientoituminen tehtiin etänä 30 opiskelijan ollessa yhteyden toisella puolella. Kaikki sujui pienten alkuhankaluuksien jälkeen todella hyvin. Opiskelijoiden kanssa aluksi kartoitettiin kunkin johtamis- ja esimiestaitojen vahvuudet ja kehittämiskohteet, minkä jälkeen kukin priorisoi vahvuudet, mitä lähtee hyödyntämään ja kehittämiskohteensa.

Lopuksi opiskelijat kuvailivat yhdellä lauseella, mikä on heidän tavoitteensa esimiehenä tulevaisuudessa.

Logyllä alkoi 18.-19.3.-20 uusi koulutus Logistiikka kilpailutekijänä. Myös tämä koulutus hoidettiin ETÄ-yhteyksin. Alkulämmittelyn jälkeen ryhmän ja kouluttajan kanssa saatiin aktiivinen vuorovaikutus toimimaan ja keskustelu oli tosi aktiivista. 

Päivien aiheina oli ”Oston ja asiakaspalvelun  hallinnalla työkaluja yrityksen tuloksen ja asiakastyytyväisyyden parantamiseen” sekä ”Logistiikkapalveluiden ja kansainvälisen hankinnan  hallinnalla lisää kilpailukykyä". 4T-Consulting oli näiden päivien kouluttaja. Koulutus jatkuu 22.-23.4., jolloin 4T- Consulting on viimeisen päivän kouluttajana aiheena ” Tehokkaan varastoinnin hallinnalla kustannustehokkuutta”.

 

Korona antoi haasteita mentorointiin, valmennukseen ja koulutuksiin
bottom of page