top of page
Vuosi 2019 oli tapahtumarikas vuosi 4T-Consultingillä

Vuosi 2019 oli 4T-Consultingilla hyvä vuosi. 

Koulutuksia oli paljon ostossa, varastoinnissa ja koko toimitusketjussa.

Rastorin kanssa koulutukset keskittyivät  Varastoalan erikoisammattitutkinnon koulutukseen lähipäivillä ja tutkinnon ohjaamiseen. Toisena merkittävänä alueena oli Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinnon hankintasisällön koulutuspäivät ja tutkintotehtävien ohjaaminen. 

Logyn kanssa painopiste oli oston ja myynnin toimitusketjun koulutuspäivät ja mielenkiintoisena AEL:n kanssa pidetty Puolustusvoimien koulutuspäivä oston ja koko logistiikan työkaluista tehokkuuden lisäämisessä.

MIFin kanssa mieleenpainuvin oli Johtamisen erikoisammattitutkintoa suorittaville museojohtajille pidetyt pienryhmäcoachingit strategian ja johtamisen eri osa-alueilta. Ryhmissä syntyi paljon keskusteluja ja mielipiteiden vaihtoa erilaisten tilanteiden hallitsemisesta. 

Mentoroinnin puolella jatkui hyvä yhteistyö Keudan ja Stadin kanssa eri tutkintojen osalta. Vuoden aikana mentoroinnin piirissä oli heiltä yli 20 eri yritystä ja yrittäjää sekä myös suorassa asiakassuhteessa 15 yritystä jatkoivat pitkään jatkunutta yhteistyötä.

Vuosi 2019 oli tapahtumarikas vuosi 4T-Consultingillä
bottom of page