top of page
Vuosi 2021 on alkanut vilkkaasti - uusia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita

4T-Consultingin vuosi 2021 on alkanut vauhdilla tuoden uusia yhteistyökumppaneita, syventäen yhteistyötä nykyisten kanssa ja sitä kautta myös uusia asiakkaita.

Omnian kanssa mentorointi ja tutkintojen arviointi alkoi vilkkaasti jo syksyllä ja jatkuu nousevalla tahdilla heti alkuvuonna 2021. Yhteistyön piirissä on enimmäkseen yrittäjän ammattitutkintoa suorittavia nykyisiä ja tulevia yrittäjiä. Uutena ryhmänä mukana on maahanmuuttajia, jotka haluavat oman yrityksensä kautta hankkia toimeentulonsa Suomessa. Joidenkin kanssa mentorointi tapahtuu englannin kielellä.

Keudan kanssa 4T-Consulting on tehnyt yhteistötä jo lähes 7 vuotta ja nyt sitä laajennettiin tutkintojen arviointeihin. Tämän hetken tutkintoja ovat yrittäjän ammattitutkinto ja Yksinyrittäjän akatemia.

Koulutuskeskus Tavastialta on tullut mentoroitavia yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon kautta MIFiltä Lapualla tuotekehittäjän erikoisammattitutkintoa suorittavia henkilöitä.


Koulutuspuolella on kehitetty yhteistyötä Bureau Veritas Finlandin kanssa tarjoamalla kokonaisvaltaista toimitusketjun hallinnan koulutusta heidän asiakkailleen.


Vuosi 2021 on alkanut vilkkaasti - uusia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita
bottom of page